fredag 10 januari 2020

Veck 2

Hej alla föräldrar!

Välkommen tillbaka till en ny termin!! Vi hoppas att nu är vi alla utvilade och redo för nya utmaningar.
 Vi har fått en ny elev inne hos oss i röda gruppen. En härlig tjej som heter Amanada,


Det var en kort vecka men vi har ändå startat upp med vårt verksamhet. Vi började med pratstund. Prata om "Mitt första jullov 2019/20". Efter fick de skriva en mening och rita en bild i Jag-boken.

På ASL-en har vi skrivit om mitt nyårslöfte. Där barnen har gjort ett löfte på det de ska bli bra på  året 2020.Sedan har vi skapat nyårsraketer.


Viktigt information!!!

Det har blivit ändringar om idrotten. Denna terminen kommer idrotten och ligga bara på onsdagar. Både grupperna ska ha idrott på onsdagar. Idrotten ska börja från vecka 4.

Viktigt är att respekterar skolans tider. Många kommer in strax efter 8:10, vilket stör vårt samling och barnen bli okoncentrerat. Det blir inte en bra start för dagen. Kom i tid!


Efter sportlovet (v.8) kommer vi att starta upp med Infomentor. Det vi kommer lägga upp i infomentor framöver är veckobreven. När infomentor startat kommer bloggen att upphöra. Viktigt är då att kontinuerligt gå in och läsa där. Inloggningsuppgifter till  infomentor kommer hem till er med posten inom kort. Viktigt att tänka på är dock att sjukanmälan fortfarande ska ske till skola24 som tidigare


Önskar er en trevlig helg!!!!
Sala

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar